Načítám Akce

• akce již proběhla.

KONFERENCE BEZPEČNÁ ŠKOLA ZÁKLAD BEZPEČNÉ OBCE

19.9.2018 od 9:30 do 15:30

Zveme Vás na konferenci pořádanou pod záštitou hejtmanky Středočeského kraje. Účast je podmíněna pouze bezplatnou rezervací. Konference je určena pro pracovníky z řad Policie ČR, MV ČR, CMZS, zástupce škol.  Účastníci konference se seznámí s novými trendy v oblasti ochrany osob a majetku se zaměřením na problematiku tzv. bezpečných škol. Registrace pro účastníky je zdarma. Registrovaný účastník obdrží vstupenku na For Arch zdarma.

Registrace zde

Více informací MV zde: http://www.mvcr.cz/clanek/mezinarodni-veletrh-for-arch-2018-a-aktivity-resortu-ministerstva-vnitra-na-nem-se-jiz-nezadrzitelne-blizi.aspx

Datum zahájení: Středa, 19.09.2018 12:15 – 15:30

Místo konání: Vstupní hala II, Kongresový sál

Organizátor: Asociace bezpečná škola a Cech mechanických zámkových systémů s partnerem Středočeským krajem a ve spolupráci s Policejním prezidiem a Ministerstvo vnitra

Kapacita účastníků: 324

Vstupné: na základě registrace

Pozor pro návštěvu akce je nutná registrace!

Program:

Blok II

12.15 – 13.30 | Bezpečná škola jako základ bezpečí v obci

Úvodní slovo zástupců MV ČR, Policie ČR, Středočeského kraje, CMZS ČR

13.30 – 14.15 | Představení Asociace bezpečná škola, výstupy z aplikace normy ČSN 73 4400 a auditů za uplynulé období (Ing. Libor Sladký, prezident ABŠ)

14.15 – 14.40 | Pohled CMZS ČR na aplikaci normy a výslednost auditů (Ing. Petr Fráz, cechmistr CMZS ČR)

14.40 – 15.15 | Prezentace výrobců a členů CMZS ČR (2x 15 minut)

15.15 – 15.30 | Závěrečná diskuze

Záštita konference: