PROMO AKCE – Termovizní kamery do škol se slevou až 70%

PROMO AKCE – Termovizní kamery do škol se slevou až 70%

ABŠ ve spolupráci s dlouholetým členem asociace společností Euroalarm připravila speciální ceny termovizního měření teploty se slevou až 70% z koncové ceny.

Exkluzivní ceny jsou výhradně určeny pouze pro školy a školská zařízení, zřízené dle Zákona č. 561/2004 Sb. Zákon o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon). V rámci této akce se na dotaci cen podílí společnosti Euroalarm a ABŠ. Úspěchu v dosažení těchto příznivých cen předcházelo obsáhlé jednání přímo s výrobcem kamer a jeho zastoupením v ČR.

Kamery nejsou v rámci této akce určeny pro komerční prodej nebo distribuci. Smyslem akce je jejich instalace ve školských zařízení jako prevence ochrany zdraví dětí a zaměstnanců školy v boji proti Koronaviru. Prodej kamer a technické poradenství za speciální ceny pro školství zajišťuje společnost Euroalarm. Montáž, provoz a servis si zajišťuje školské zařízení.

Pokud máte o tyto velmi zvýhodněné ceny zájem, je potřeba nejprve vyplnit formulář, který je níže ke stažení. Po odeslání formuláře Asociace bezpečná škola ověří správnost vašich údajů. Následně obdržíte od nás jedinečný promo kód, který uplatníte při nákupu zařízení u distributora kamer společnosti Euroalarm, kterého budeme předem informovat o schválení. Vystavení a převzetí promo kódu nutně nezavazuje k nákupu termovizního měření, pokud se následně rozhodnete jinak.

Nabídka je časově omezená do konce roku 2020.

Hikvision – Řešení pro zvýšení ochrany:

 

Materiály ke stažení a další informace k projektu a termovizi:

1) Formulář:  Přihláška do promo akce termovize (staženo 734× )

2) Promo nabídka: Promo 2020 kamery (staženo 1243× )

3) Popis termovizního měření ABŠ:   Měření teploty (staženo 389× )

4) Video – termovizní měření ABŠ, EA a ISŠTE: https://www.asociacebezpecnaskola.cz/2020/05/28/asociace-bezpecna-skola-bezplatne-zapujcila-termovizni-kameru/
5) Odkaz na stránky EA: https://www.euroalarm.cz/aktuality/termokamery-do-skol-ve-spolupraci-s-asociaci-bezpe-a12228052
6) Článek v novinách: https://sokolovsky.denik.cz/zpravy_region/teplotu-studentu-pohlida-unikatni-kamera-20200528.html

 

Vyplněný formulář odešlete ke kontrole ABŠ zde: info@asociacebezpecnaskola.cz

Pokud již máte promokód od ABŠ, klikněte zde: skola@euroalarm.cz

Poznámka: Pro vyplnění formuláře PDF používejte aktuální verzi Adobe Reader DC