Chci být členem

Členem Asociace bezpečná škola se může stát škola, školské zařízení, organizace, firma, fyzická osoba starší 18-ti let, právnická osoba, která si podala písemnou přihlášku.

Co nabízí Asociace bezpečná škola:

• pravidelné informace formou elektronických newsletterů a tištěných brožur
  • právní porada, společná výměna zkušeností
  • vzdělávání v oblasti bezpečnosti osob a majetku v prostorách školských zařízení,
  • analýzy, komentování a propagace právních instrumentů v oblasti bezpečnosti,
  • spolupráce s jinými subjekty na národní i na mezinárodní úrovni,
  • spolupráce se státními, veřejnými i soukromými subjekty, založená na vzájemné podpoře v oblasti bezpečnosti školských zařízení,
  • pořádání seminářů, přednášek a konferencí,
  • propagace aktivit spolku a osvěta v oblasti bezpečnosti osob a majetku v prostorách školských zařízení
  • příprava a realizace projektů v oblasti bezpečnosti školských zařízení
  • vydávání a distribuce publikací, brožur, letáků a dalších materiálů
  • poradenské a konzultační činnosti,
  • zajišťování prostředků a podpor na vývoj, tvorbu a realizaci projektů a dalších aktivit směřujících k naplňování cílů Asociace
  • další formy činností a aktivit Asociace v souladu s jeho posláním, dalšími stanovenými cíli, případně k zajištění prostředků pro naplňování cílů.

Businesswoman leader looking at camera in working environment. Young woman wearing black blazer jacket

Členské příspěvky:

1 800,- Kč/roční příspěvek fyzická osoba, příspěvková, nezisková organizace, školské zařízení

2 500,- Kč/roční poplatek právnická osoba, podnikatel

Každý člen obdrží po registraci propagační a školící materiály Asociace bezpečná škola. Přístupová hesla do webu Asociace bezpečná škola. Každý registrovaný člen může požádat o doplnění vlastních propagačních materiálů do společných desek, pokud výrobek, služba nebo řešení odpovídá náplni poslání Asociace bezpečná škola z.s.

Loga ke stažení:

Člen Asociace bezpečná škola je dále oprávněn používat logo na svých tištěných materiálech, fyzických zařízeních jako auta, provozovny a technickém vybavení včetně triček a čepicí.

clen asociace

Formuláře ke stažení: