Untitled

Načítám Akce

« All Akce

  • akce již proběhla.

60 DNÍ DO GDPR – Pro školy a školská zařízení

26. března od 8:00 do 15:00

Ve spolupráci s MV ČR a Asociací bezpečná škola pořádá Doverville s.r.o odbornou konferenci pro pracovníky škol a školských zařízení k problematice GDPR. Právě kolem GDPR panuje řada otázek, různých výkladů i dezinformací, přijďte si vyslechnout dobré rady skutečných odborníků, stále ještě zbývá 60 dní.

Konference je určena pro:

  • Zástupce zřizovatelů a pracovníky školských úřadů a relevantních odborů na krajích i městech/obcích
  • Ředitele škol a školských zařízení či jiné pracovníky, kteří zodpovídají za nakládání s osobními údaji
  • Pracovníky Městských a obecních policií, preventisty kriminality
  • Všechny ostatní manažery, kteří se aktivně zajímají o problematiku ochrany osobních údajů ve školství

Cíl konference:
Konference je velmi prakticky zaměřena a dotýká se těch nejproblematičtějších oblastí, jako je například role pověřence nebo jak nakládat s kamerovými záznamy. Posluchači odejdou s konkrétní odpovědí na jejich otázku, kterou jim poskytnou skuteční odborníci v oblasti ochrany osobních údajů s velkou praxí.

Program konference:

  • BEZPEČNÁ ŠKOLA – globální pohled na bezpečnost
  • NOVÝ NÁVRH ZÁKONA č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů
  • GDPR NA ŠKOLE– máme se čeho obávat? Jak zpracovat analýzu rizik a stanovit pravidla pro nakládání s osobními údaji na škole?
  • CO MUSÍME UDĚLAT PRO FYZICKOU BEZPEČNOST na školách, abychom nemuseli čelit sankcím a žalobám?
  • KAMEROVÉ SYSTÉMY NA ŠKOLÁCH v souladu s nařízením GDPR – jak pořizovat a uchovávat bezpečně záznamy?
  • POVĚŘENEC – jak a kde ho zajistit?
  • KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST na školách
  • SLUŽBY V OBLASTI GDPR od Asociace Bezpečná škola

Přihlásit se můžete již nyní ZDE

Za nižší cenu za včasnou registraci se můžete přihlásit do 26.2. 2018

Pro účastníky je zajištěno občerstvení v průběhu celého dne. Z akce bude pořízena fotodokumentace.

Čas registrace: 08,00 – 09,00
Zahájení konference: 09,00
Ukončení konference: 15,00

 

Ke stažení dokument PDF:
60 dní do GDPR

 

 

Podrobnosti

Datum:
26. března
Čas:
8:00 do 15:00